/ Toborzás

Ismerd meg az INT-Solution munkatársait 6. rész - interjú Hédivel

Manapság már azt a korszakot éljük, amikor a tehetségekért versenyeznek a cégek, különösen igaz ez a HR szolgáltatás területére. Cégünknél olyan munkatársak dolgoznak, akik a szakma szeretete és az iránta való elhivatottság miatt vállalták, hogy egy dinamikusan fejlődő vállalattal kötik össze pályájuk kezdetét, derekát.

Révész Tímeának hívnak és az INT–Solution Kft.-nél dolgozom HR vezetőként.
R.Timi---5
Amikor az ötlet megszületett, hogy a kollégáimat mutassuk be a különböző szolgáltatások területén, az vezérelt, hogy megmutathassuk barátainknak, ismerőseinknek azt a különleges környezetet és csapatot, amelyben dolgozunk, és amely nap mint nap inspirációt és lelkesedést ad.

Asztalos Hédi az új interjú alanyom – az INT-Solution Kft. Személyzeti Tanácsadó munkatársa.
Kevés olyan pozitív kisugárzást közvetítő emberrel találkoztam az életemben, mint Hédi. Mosolyog, még a nehéz helyzetekben is van kedves szava, s szemeiből sugárzik a szeretet. A légkör, amely körbe veszi energiával teli, derülátó és optimista.
H-di--
1. A fővárosból költöztél vissza Nyíregyházára Hédi pár éve. Hogyan élted meg ezt a változást, mi volt a visszatérésed oka?

A párom és én is nyíregyháziak vagyunk, de Budapesten végeztük az egyetemet. Ő egy évvel korábban lediplomázott, és rögtön ezután – 2018 nyarán – remek munkalehetőséget kapott Nyíregyházán, amit hiba lett volna visszautasítani. Nekem még egy év hátravolt a mesterképzésből, ezért gondolkodnom kellett picit, hogy én mit csináljak, ám mivel egyébként is terveztük, hogy később hazaköltözünk, hát belevágtunk. Két hónappal a hazatérés után kiderült, hogy számomra is szerencsésen alakultak az iskolai elfoglaltságok, ugyanis az utolsó két félévben kevés órám volt, így hetente csak egyszer kellett Budapestre mennem. Összességében azt mondhatom, nem is dönthettünk volna jobban, sőt, már elképzelni sem tudom, hogy ne itt éljünk.

2. Kérlek, meséld el, hogyan kerültél a Cégünkhöz, s hogyan léptél a karrier lépcsőn szinteket?

A Budapesti Műszaki Egyetem és az INT-Solution Kft. közötti kapcsolat révén lehetőségem volt itt végezni a kötelező szakmai gyakorlatomat. Ez idő alatt jól éreztem magam a cégnél, és a feletteseim is elégedettek voltak velem, ezért a diploma megszerzése után junior személyzeti tanácsadó munkakört kínáltak fel, amit örömmel elfogadtam. Jelenleg személyzeti tanácsadóként dolgozom.

3. Pszichológiai szakon végeztél, majd röviddel a befejezés után a tréneri vonalat választottad további fejlesztésként. Mi volt az indíttatása, hogy ezen az úton indulj tovább?

A végzettségem munka- és szervezetpszichológus, s fontosnak tartottam, hogy valamivel kiegészítsem és továbbfejlesszem ezt a tudást. Régóta szemeztem ezzel a lehetőséggel, számos, tapasztalt ismerősömtől hallottam jókat a képzésről. Korábban gyermekpszichológus szerettem volna lenni, de később úgy éreztem, lelkileg megterhelő lenne számomra ez a szakirány. A tréneri képesítést jelenlegi munkámban is tudom kamatoztatni a jelöltek felkészítése és fejlesztése során.

4.Tudom rólad, hogy rendkívül családcentrikus ember vagy. Mit csináltok szívesen együtt, amikor alkalmatok van családikörben lenni?

Igen, nagyon szerencsés vagyok, hogy nagy és összetartó családom van. A szüleimmel hetente többször találkozom, a nagyszüleimmel is gyakran töltök értékes időt és a nővéremmel, az unokatestvéreimmel, valamint a szüleim testvéreivel is napi szinten beszélek – pedig valakitől több ezer kilométer választ el –, és a férjem rokonaival is nagyon jó a kapcsolatom. Amikor összejön a család, nagyokat beszélgetünk, játszunk és bulizunk. Ha bárki kérdezi, mi a hobbim, akkor azt válaszolom, hogy bármi, amit a családommal együtt csinálhatok.

5. Filmek, sorozatok…..mesélj ezekről, kérlek! Milyen műfajt kedvelsz a filmek terén, illetve a tévésorozatok közül mi alapján választasz?

Egy filmet képes vagyok akár százszor is megnézni, mint ahogy a Jóbarátok című sorozat összes részét láttam már több tucatszor. Nagyon szeretek nevetni, így nem meglepetés, hogy a kedvenc műfajom a vígjáték, az emberi történetekről szóló filmek is közel állnak hozzám, de alkalomadtán az olyan krimit vagy thrillert is szeretem, amin lehet izgulni. Lényegében csak egy műfajt nem tudok megnézni: a horrort.

6. Kérlek, fejezd be a mondatot: Tanácsadóként az elmúlt évek alatt az alábbi tapasztalatokkal lettem gazdagabb…:

Milyen egy igazán jó és összetartó csapatban dolgozni, beleláthattam a multinacionális cégek világába, több száz emberrel ismerkedhettem meg, ami azért izgalmas, mert minden ember más, s különböző kommunikáció, más hangsúly, vagy akár más tartalom közvetítése szükséges.

Köszönöm, Hédi, a válaszaidat, hamarosan folytatjuk a csapatunk többi tagjával a beszélgetést. :)