/ Marketing

Ismerd meg az INT-Solution munkatársait 1. rész - interjú Évivel

Manapság már azt a korszakot éljük, amikor a tehetségekért versenyeznek a cégek, különösen igaz ez a HR szolgáltatás területére. Cégünknél olyan munkatársak dolgoznak, akik a szakma szeretete és az iránta való elhivatottság miatt vállalták, hogy egy dinamikusan fejlődő vállalattal kötik össze pályájuk kezdetét, derekát.

Révész Tímeának hívnak és az INT–Solution Kft.-nél dolgozom HR vezetőként.
R.Timi---1
Amikor az ötlet megszületett, hogy a kollégáimat mutassuk be a különböző szolgáltatások területén, az vezérelt, hogy megmutathassuk barátainknak, ismerőseinknek azt a különleges környezetet és csapatot, amelyben dolgozunk, és amely nap mint nap inspirációt és lelkesedést ad.

Első interjúalanyom Évi – az INT–Solution Kft. marketing munkatársa

P.-vi---1

1. Kérlek, meséld el, Évi, miért ezt a hivatást választottad, milyen gondolataid voltak, amikor pályaválasztás előtt álltál?
Az a helyzet, hogy nem én választottam ezt a hivatást, hanem az választott engem. Illetve Szilágyi-Bécsi Timi választott engem erre a pályára, aminek igazán örülök. Végzettségem szerint szociológus/antropológus vagyok, ami az emberek megfigyelésében és elemzésében segíti a marketinges munkámat. Körülbelül másfél éve dolgozom a cégnél, és ez alatt az idő alatt nagyon sokat tanultam és sajátítottam el a marketing területről.

2. Hogyan kerültél az INT–Solution Kft.-hez, miért döntöttél a cégünk mellett?
Egy közös ismerősünk által kerültem kapcsolatba Timivel, mivel éppen álláskeresésben voltam. Kétszer beszélgettünk a felvételem előtt, és azóta is sokszor gondolkodom azon, hogy honnan tudta, vagy érezte azt, hogy mindenkinek jó lesz, ha én ezt a munkakört töltöm majd be a cégnél. De bevallom őszintén, nagyon örülök neki 😊.

3. Mutasd be, légy szíves, a munkádat úgy, mintha egy munkatársad szemével néznéd!
Minden kirendeltségünknek egyaránt ugyanúgy dolgozom. Felelős vagyok, hogy összhangban legyen a kommunikációnk azzal a szakértelemmel és tudással, amit a partnerek és a munkavállalók felé nyújtunk. Én szoktam készíteni az álláshirdetéseket, online felületeken való megjelenéseket, plakátokat, szórólapokat, kampányokat és minden olyan anyagot, amely a megjelenéseinkhez kapcsolódik.
Többször kaptam már azt a visszajelzést kollégától, hogy ő ezt nem tudná csinálni 8 órában, vagy hogy milyen hosszú időbe telik neki például egy hirdetés megszerkesztése, pedig nekem néha az az érzésem, hogy ez szórakozás 😊. Így mindig rájövök arra, hogy milyen jó is az, ha az embernek megadatik, hogy azt csinálja, amit szeret.

4. Mi az a tulajdonság, amit leginkább kedvelsz egy munkatársban?
Nagyon szeretem a kollégáimat (és ezt nem azért mondom, mert tudom, hogy ezt olvasni fogják 😊). Dolgoztam már multi cégnél is, de ezt a kis családias légkört sokkal jobban szeretem.
Szeretem a kollégáimban, hogy van humoruk! Jó érzés, hogy egy hullámhosszon vagyunk mindenkivel. Nagyon együttműködő a csapat, ezért mindig gördülékenyek a közös munkák/ötletelések.

5. Mit csinálsz olyankor legszívesebben, amikor nem kell csinálnod semmit?
Olvasok vagy sorozatot nézek. Néha nagyon jól esik a semmittevés, de nagyon szeretek utazni, új tájakat felfedezni. Szeretem a társaságot (egyesek azt mondják, hogy szeretek beszélni, néha sokat is … de én nem hiszek nekik 😊)! Így mindig szívesen vagyok a barátaimmal és a családdal.

6. Kérlek, fejezd be a mondatot: A legértékesebb tapasztalat számomra
Nagypapám tanított: „Sosem volt úgy, hogy ne legyen valahogy”. Pozitív embernek tartom magam, így mindig bízom a jó dolgokban, amikért, ha teszek - még ha idővel is - de bekövetkeznek… és ezt jó megtapasztalni.

Köszönöm, Évi, a válaszaidat, hamarosan folytatjuk a csapatunk többi tagjával a beszélgetést.