/ Álláskeresés

Válasz a koronakrízisre: MUNKAERŐ+ adatbázissal segítünk!

Válságos időket élünk, átalakul a munkaerőpiac. Egyik percről a másikra sokan veszítették el állásukat, veszélybe kerülhet a megélhetésük. Mivel most sokan állás nélkül maradtak, hiszen leállt a termelés, sürgős segítségre van szükség, hogy támogassuk őket.

MUNKAERŐ+ adatbázis indul, hogy segítsen azoknak, akik elveszítették a munkájukat

Ha munkavállalóként Téged is sújt a koronakrízis, a legjobb, amit tehetsz, ha nem esel kétségbe, hanem próbálod megragadni a kínálkozó lehetőségeket. Biztos lehetsz benne, hogy komoly, állását megbecsülő munkavállalókra most is szükség lesz, még inkább, mint bármikor.

A legjobb a helyzetet átrendeződésként, a munkapiac átalakulásaként értelmezni. Ehhez meg is van a támogatás részünkről, mégpedig a MUNKAERŐ+ adatbázis formájában.

Ebbe az adatbázisba azért érdemes feliratkoznod, mert így számon tudunk tartani munkakeresőként, és „kéznél leszel”, vagyis könnyebben megtalálhatnak a munkáltatók.

Téged fogunk tudni hívni, méghozzá a lehető leggyorsabban, ha a cégeknek szükségük van munkaerőre.

Az adatbázisba felvett munkakeresőként nem csupán egyetlen állásra pályázol, hanem máris egyszerre minden szabaddá vált posztra, amelyek közül a legmegfelelőbbet kínáljuk majd számodra, hogy minél gyorsabban új munkát találhass. Könnyen meglehet, hogy több állásra is megfelelőnek fognak találni, és választhatsz közülük, hogy a neked leginkább megfelelő pozícióban folytathasd a munkát.

Ne hagyd ki ezt az esélyt, amely a legjobb esélyedet jelentheti a járvány okozta felfordulás közepett! Itt találod az űrlapot, amin jelentkezhetsz, hogy a kiválasztási folyamatban rögtön az első körben Téged keressünk meg a friss lehetőségekkel.