/ Magabiztosság

Ismerd meg az INT-Solution munkatársait 13. rész - interjú Bogival

Manapság már azt a korszakot éljük, amikor a tehetségekért versenyeznek a cégek, különösen igaz ez a HR szolgáltatás területére. Cégünknél olyan munkatársak dolgoznak, akik a szakma szeretete és az iránta való elhivatottság miatt vállalták, hogy egy dinamikusan fejlődő vállalattal kötik össze pályájuk kezdetét, derekát.

Révész Tímeának hívnak és az INT–Solution Kft.-nél dolgozom HR vezetőként.
R.Timi--
Amikor az ötlet megszületett, hogy a kollégáimat mutassuk be a különböző szolgáltatások területén, az vezérelt, hogy megmutathassuk barátainknak, ismerőseinknek azt a különleges környezetet és csapatot, amelyben dolgozunk, és amely nap mint nap inspirációt és lelkesedést ad.

Következő interjúalanyom Bogi – az INT–Solution Kft. személyzeti tanácsadó munkatársa.
Bogesz-1

1. Agrármérnökből HR személyzeti tanácsadó? Kérlek, meséld el Bogi, hogyan és mi alapján történt az irányváltásod?

Mindenképpen szerettem volna mérnöki pályán tanulni személyiségemből adódóan, azonban szívesen foglalkozom emberekkel, így amikor megláttam a pozíció hirdetését azonnal jelentkeztem. Úgy érzem, jó, ha az ember több lábon is áll. Egyébként nem gondoltam, hogy a tanulmányaim alatt megszerzett tudást ennyire jól tudom majd kamatoztatni ezen a területen is.

2. Kiválasztási folyamatokat koordinálsz nap, mint nap. Számodra mit jelent az a szó, jelölt támogató kiválasztási folyamat? Mesélj kérlek arról, hogy a team -ben, melynek tagja vagy, hogyan működik a jelöltmenedzsment?

Fontosnak tartom, hogy a jelöltekkel bizalmas kapcsolatot alakítsak ki, hogy bátran tudjanak hozzám fordulni bármilyen kérdésük akad a kiválasztási folyamatról. Ennek alapja a rendszeres kommunikáció és a folyamatos visszacsatolás. Nagyon jó érzés, amikor egy korábban pályáztatott jelölttel újra „megtaláljuk” egymást 😊. A csapatban mindenkire egytől egyig jellemző, hogy fókuszban tartja a jelöltek támogatását, a közvetlen kapcsolatok kialakítását.

3. Milyen tapasztalatokkal lettél gazdagabb a hosszú homeoffice - od alatt?

A homeoffice-t rendkívül pozitívan éltem meg, és nem csak azért, mert a reggeli és délutáni ingázás megszűnt egy időre 😊. Úgy érzem, sokkal hatékonyabban zajlott a munkavégzés, aktívabb volt egy nap. A csapattal így is nagyon szoros, napi kapcsolatban voltam, gyakran kamerás kávészüneteket tartottunk, ezért nem volt probléma a távolság.

4. Kérlek, fejezd be a mondatot: A bértárgyalás előtt álló jelölteknek azt javaslom...

...hogy legyen határozott elképzelésed, mi az a bér, amivel elégedett lennél, azonban nagyon fontos a rugalmasság is, hiszen egy új pozíció elvállalásánál nem csak a bér lehet a motiváló, hanem az új feladatok, kihívások és a fejlődési lehetőség is.

5. Mit jelent számodra az énidő, Bogi? Milyen „tartalommal” töltöd meg szívesen?

Egy fárasztó munkanap után alig várom, hogy egy kis otthoni edzés feltöltsön, s ezután megnézem az éppen aktuális kedvenc sorozatom következő részét.