/ Toborzás

Ismerd meg az INT-Solution munkatársait 8. rész - interjú Patival

Manapság már azt a korszakot éljük, amikor a tehetségekért versenyeznek a cégek, különösen igaz ez a HR szolgáltatás területére. Cégünknél olyan munkatársak dolgoznak, akik a szakma szeretete és az iránta való elhivatottság miatt vállalták, hogy egy dinamikusan fejlődő vállalattal kötik össze pályájuk kezdetét, derekát.

Révész Tímeának hívnak és az INT–Solution Kft.-nél dolgozom HR vezetőként.R.Timi---1

Amikor az ötlet megszületett, hogy a kollégáimat mutassuk be a különböző szolgáltatások területén, az vezérelt, hogy megmutathassuk barátainknak, ismerőseinknek azt a különleges környezetet és csapatot, amelyben dolgozunk, és amely nap mint nap inspirációt és lelkesedést ad.

Következő interjú alanyom Patrícia – az INT–Solution Kft. kecskeméti kirendeltségének személyzeti tanácsadó munkatársa.
Pati-
1. Kutyák! Amikor felfedeztem a kutyák iráni kötődésedet a tavalyi karácsonyi partinkon, nagyon örültem Pati, mert én is hasonló szeretettel vagyok irántuk. Kettő kutyád van, egy 11 éves Si-Cu és egy örökbe fogadott keverék. Mesélj egy kicsit az együtt töltött napjaitokról.

Szinte elmondhatatlanul erős az állatok iránt érzett szeretetem. Mióta az eszemet tudom, mindig családunk részét képezte a kutya. Jelenleg Kira es Barnus teszik teljesebbé az életemet. Ahova csak tudom, magammal viszem őket. Barnussal rendszeresen járok futni, túrázni. Úgy érzem életem egyik legjobb döntése volt Kira mellé befogadni őt.

2. A szüleid és te is önkénteskednek és támogattok kutyamenhelyeknek szabadidőtökben. Tavaly szilveszterkor volt egy projektetek, mely nagyon meghatott amikor hallottam. Kérlek elmeséled, hogy mi is volt ez?

A kutyák jólléte és védelme hatalmas szívügyünk. Édesanyámék több menhellyel tartják a kapcsolatot és rendszeresen nyújtanak nekik segítséget. Tavaly a Szilveszteri Állatmentő Ügyelet önkénteseiként segítettünk 7, petárdázásoktól és tüzijátékok miatt megrémült kutyát visszajuttatni a gazdájához. Három napon keresztül álltunk készenlétben Esztergom térségében és amint érkezett egy hívás, hogy kóbor kutyát láttak, mi rögtön mentünk befogni, chip-et leolvasni és a megadott címre visszavinni.

3. Mutasd be kérlek a munkádat úgy, mintha egy pályázó szemével néznéd.

Segítünk megtalálni az irányt a karrierút felé és biztosítani, hogy a munkahely váltása megfelelően alakuljon. Elősegítjük a változtatást és célok megvalósítását.

4. Tanulmányaid nem a HR-hez kapcsolódnak, de szerencsére tettél egy kitérőt. Mi alapján hoztad meg a döntést, hogy cégünket választod a karriered további építéséhez?

Előző munkahelyemnek köszönhetően sikerült belekóstolnom a HR világába, ami nagyon magához vonzott. Szeretek emberekkel foglalkozni, fejlődést elősegíteni. Szerettem volna mindig is kipróbálni, milyen lehet egy interjúztató székében ülni. Nagyon megörültem ennek a lehetőségnek, mert úgy éreztem, hogy sokat fogok ettől kapni. És ez valóban így is történt.

5. Mit csinálsz olyankor legszívesebben, amikor van egy kis énidőd?

Nagyon szeretek futni és edzeni. Leginkább ezekből merítem az erőt. Emellett sok időt töltök főzéssel, olvasással vagy filmezéssel.

6. Kérlek, fejezd be a mondatot: A fejlődés számomra azt jelenti, hogy…

...teljesség felé való haladás, alakulás; növekedni, előrejutni és változni egy olyan úton, melyet elképzelek magamnak.

Köszönöm Pati a válaszaidat, hamarosan folytatjuk a csapatunk többi tagjával a beszélgetést.