/ HR

Ismerd meg az INT-Solution munkatársait 7. rész - interjú Zsanival

Manapság már azt a korszakot éljük, amikor a tehetségekért versenyeznek a cégek, különösen igaz ez a HR szolgáltatás területére. Cégünknél olyan munkatársak dolgoznak, akik a szakma szeretete és az iránta való elhivatottság miatt vállalták, hogy egy dinamikusan fejlődő vállalattal kötik össze pályájuk kezdetét, derekát.

Révész Tímeának hívnak és az INT–Solution Kft.-nél dolgozom HR vezetőként.
R.Timi--
Amikor az ötlet megszületett, hogy a kollégáimat mutassuk be a különböző szolgáltatások területén, az vezérelt, hogy megmutathassuk barátainknak, ismerőseinknek azt a különleges környezetet és csapatot, amelyben dolgozunk, és amely nap mint nap inspirációt és lelkesedést ad.

Következő interjú alanyom Kenéz Zsanett – az INT – Solution Kft. debreceni irodájának vezetője.
Zsani-

1. Kérlek, mesélj nekem arról, hogy mi az, ami vonzó neked a cégünkben, hiszen Te egy visszatérő vagy, s a karriered is szépen ível nálunk.

2014-ben, amikor a céghez kerültem a legfontosabb, amit láttam, hogy további tapasztalatot szerezhetek előszűrésben, toborzásban, az üzleti kommunikációban és segíthetek az álláskeresők számára megtalálni egy olyan munkahelyet, amely a céljaik és az álmaik megvalósításához segítheti őket. Később ismertem meg a cégünk értékeit, amelyeket mai napig megőrzött, és ezeket egy tárgyaláson is büszkén tudom képviselni: a törvényes működést, a jogszabályi megfelelősséget, a rugalmasságot, a gyorsaságot és a szervezetünknél lévő értékes emberi erőforrást.

2. Fiatal vezető vagy, tapasztalatszerzési fázisban. Melyek azok a kihívások, amikkel a mindennapokban találkozol?

Nagyon régóta szerettem volna vezető lenni, ezért évekre visszamenőleg vannak jegyzeteim arról, mit és hogyan fogok csinálni, viszont gyakorlatban ezeket még nem tudtam alkalmazni, hiszen nem ezek voltak az első lépések. A mindennapok során kihívás az iroda sikeressége, a csapat elégedettsége és a szervezeti kultúra összhangjában dönteni, cselekedni és a folyamatosan változó piaccal lépést tartani.

3. Mit tanácsolsz, melyek azok a konkrét dolgok, amikre kezdő vezetőként érdemes ráerősíteni?

Foglalkozzon minél többet önmagával, elemezze a gondolatait és az érzelmeit, gyakorolja az önreflexiót, ismerje meg önmagát minél jobban, hogy idővel másokat is megérthessen. Egy kezdő vezetőnek továbbá azt tanácsolnám, hogy legyen türelmes és fogadja el az eredményeit, amelyeket már eddig is elért!

4. Életed egyik legszebb projektje előtt állsz most. Elárulod mi az, s mesélsz nekem erről kicsit?

Milyen trükkösen behoztad a magánéletet :). Örömmel mesélek erről a „projektről” is. Néhány éve megismerkedtem egy fantasztikus férfival és vagyok olyan szerencsés, hogy több mint egy éve megkérdezte, hogy szeretném-e leélni Vele az életem, amire a válasz nem volt kérdés: boldogan igent mondtam, így októbertől már a feleségeként is bemutatkozhatok. Izgatottan várom az esküvőnk napját és az azt követő időszakot is, ha olyan lesz, mint eddig akkor csodás utazás vár rám.

5. Hogyan töltöd fel az akkumulátoraidat, ha merülőben vannak?

Munkaidőt követően a legtöbb időt a párommal, családommal vagy a barátaimmal töltöm. A munkám nagy részében elengedhetetlen a kommunikáció, így szívesen vagyok egyedül is, amikor a lakás körüli teendők elvégzése közben vagy könyvolvasással töltődöm. A sport igazán fontos szerepet játszik az akkumulátoraim visszatöltésében, mert amikor lemerültem leginkább úgy tudok energiát nyerni, ha magam is befektetek. A sportolás az, ami leginkább képes megszűntetni a ziláló gondolataimat és egy olyan állapotba tud hozni, ahol objektívebben látom a valóságot. Igyekszem sokat foglalkozni önfejlesztéssel, így ennek hatására is van lehetőségem az érzelmeimet a megfelelő mederbe visszaterelni.

6. Rendkívül fontos az életedben a sport. Mit sportolsz, s hogyan illeszted be a mindennapjaidba ezt az én időt.

Edzőterembe járok, ahol a funkcionális edzés áll hozzám a legközelebb, illetve korábban jógáztam. Hétköznap leginkább munkaidő előtt, reggel van lehetőségem sportolni, ilyenkor egy rövid reggeli rituálét követően, már tudok is menni kerékpárral az edzőterembe, ott 1 óra edzés, majd otthon egy gyors készülés és megyek is be az irodába. Nagyon sokat adnak ezek a reggelek a mindennapjaimhoz, amihez kell egy rugalmas szervezet és csapat is, akiknek ezt itt is köszönöm szépen.

7. Kérlek, fejezd be a mondatot: Csapattagként számomra a legfontosabb érték...
...a felelősségvállalás.