/ Toborzás

Ismerd meg az INT-Solution munkatársait 9. rész - interjú Boldival

Manapság már azt a korszakot éljük, amikor a tehetségekért versenyeznek a cégek, különösen igaz ez a HR szolgáltatás területére. Cégünknél olyan munkatársak dolgoznak, akik a szakma szeretete és az iránta való elhivatottság miatt vállalták, hogy egy dinamikusan fejlődő vállalattal kötik össze pályájuk kezdetét, derekát.

Révész Tímeának hívnak és az INT–Solution Kft.-nél dolgozom HR vezetőként.
R.Timi--
Amikor az ötlet megszületett, hogy a kollégáimat mutassuk be a különböző szolgáltatások területén, az vezérelt, hogy megmutathassuk barátainknak, ismerőseinknek azt a különleges környezetet és csapatot, amelyben dolgozunk, és amely nap mint nap inspirációt és lelkesedést ad.

Következő interjú alanyom Boldi – az INT – Solution Kft. nyíregyházi kirendeltségének projektvezető munkatársa.

Boldi---1

1.Nyíregyházán élsz, és rendkívül kötődsz a városhoz. Mutasd be nekem az életet ebben a városban egy huszonéves szemével.

Leginkább azért áll ennyire közel hozzám a város, mert születésem óta itt élek és a legtöbb barátomat már kisgyermek korom óta ismerem. Annak ellenére, hogy többen is más várost választottak a továbbtanulásuk helyéül, Nyíregyháza megmaradt a csapat „magjának”.

2. Kedvelem ahogy az általad képviselt szakmai területet támogatod, s felnézek rá, ahogyan érdeklődsz - és fejleszted önmagad. Honnan ez a nyitottság és ez a lelkesedés?

Azt hiszem magam sem gondoltam, hogy ennyire közel áll majd hozzám ez a munkakör. Ez az alapvető érdeklődés ad lendületet a fejlődéshez. Mivel leginkább gyakorlatias ember vagyok, ezért örülök, hogy van rá lehetőség, hogy a számomra legoptimálisabb módon tanuljak.

3. A munkaköröd rendkívül összetett, melyik az a feladat, ami a leginkább közel áll hozzád? És miért?

Szeretek bérszámfejtés előkészítés alatt elmélyülni az asztalomnál és órákon keresztül számolgatni, de ami a legjobban feltölt és megtöri a szokásos napokat az az, amikor kocsiba kell ülnöm és meglátogathatom a partnercégeinket, itt személyesen találkozhatok a munkavállalókkal és egyeztethetek vagy akár cseveghetek a partnerekkel.

4. Szervezetünkben a Hölgyek vannak többségben. Hogyan boldogulsz a mindennapokban ebben a nőkkel teli világban nálunk?

Férfi létemre, sikeresen kamatoztatom a velünk született tehetséget: a hallásom kikapcsolását 😁. Ennek ellenére nagyon szeretem és jól érzem magam a kollégáimmal, viszont sokszor érzem szükségét annak, hogy beüljek a barátaimmal a szokásos törzshelyünkre.

5. A munkavállalókkal és jelöltekkel könnyedén megtalálod a közös hangot, nyelvet. Ez adottság nálad vagy kialakult az elmúlt évek alatt?

Ez csak úgy zsigerből jön. Amikor betanultam a munkakörömre, láttam az elődömtől, hogy mennyire készségesen beszél a munkavállalókkal. Ebbe én még belevittem a saját laza stílusomat. Azt vettem észre, hogy a dolgozók a közvetlenebb stílus miatt nagyon nyugodtan jönnek be az irodába, kint a cégeknél mindig odajönnek beszélgetni és szívesen megosztják velem a gondjaikat. Ha hivatalosan kellene velük beszélnem, az nem én lennék. De természetesen az is előfordul, hogy szigorúbb stílust kell felvennem.

6. Sport, kézilabda, rajongás, mi jut eszedbe ezekről a szavakról?

Általános iskola 2. osztálytól gimi 2. osztályos koromig kézilabdáztam, rajongtam ezért a sportért. Sajnos az élet úgy hozta, hogy abba kellett hagynom ennek az űzését, viszont a mai napig is szívesen leülök a tv elé és szurkolok a magyar csapatoknak.

Köszönöm Boldi a válaszaidat, hamarosan folytatjuk a csapatunk többi tagjával a beszélgetést.